Entre Mirades

Taller emmarcat en el programa d’Es Baluard GranGent/GentGran que, des del seu àmbit social i educatiu, pretén donar resposta al col·lectiu de persones de la tercera edat. Amb GranGent/GentGran es posen en valor els sabers del col·lectiu oferint-los activitats culturals de qualitat, potenciant així un envelliment actiu.

El taller es durà a terme, durant l’estiu de 2019, a diferents centres residencials de l’illa (Palma, Santanyí, Marratxí i Alcúdia). Es pretén relacionar històries de vida dels participants, centrades en el retrat fotogràfic i la identitat amb obres de l’exposició «FACES. Un diàleg entre la Col·lecció Es Baluard i la Col·lecció BEEP d’art electrònic» que planteja una investigació sobre el retrat.

Introduirem el concepte de càpsula del temps, a través de la fotografia, i fent servir les noves tecnologies triarem missatges que volem enviar al nostre jo més jove i també al nostre jo futur. Aquests missatges esdevindran una eina de reflexió per a tothom, passant d’allò personal a allò col·lectiu i així contrastar el coneixement i maneres de viure actuals i passades.

Compartir
Categorías
-
Etiquetas
-
9 de julio de 2019 → 10 de septiembre de 2019

Colabora: