Família! El museu a ca vostra

Tallers online per a famílies, infants, adolescents i totes aquelles persones que s’hi vulguin engrescar.

Família, construïm un nou futur! Aquests són dies ben estranys, dies que cal continuar pensant plegats en aquelles dinàmiques quotidianes. Algunes per fer-les més fortes, altres per modificar-les. L’important és que junts projectam un nou món. Per això des d’Es Baluard Museu vos volem animar a no perdre la curiositat ni les ganes de crear, i aprofitar aquesta estada a casa per aproximar-vos encara més als i les artistes que tenim al museu.

Hem hagut de tancar l’espai físic del museu, però ara el portam a casa. Continuam ben actives, amb tantes ganes de connectar amb vosaltres com sempre. Perquè l’art contemporani no té fronteres, cada setmana us llançarem una proposta d’activitat basada en alguna obra d’art que tenim exposada. Preparau-vos, doncs, perquè vos proposam creació compartida, pensar i jugar ara que tenim temps lliure. Comptam amb vosaltres?

Ens encantaria que ens féssiu arribar allò que feu a noufuturdesdecasa@esbaluard.org. Així podrem compartir i difondre les vostres creacions perquè tothom pugui gaudir i aprendre, a través de la nostra pàgina web i les xarxes socials del museu.

 

Compartir
Categorías
Educación
Etiquetas
-